marie pasfoto lang02.jpg"Mijn overtuiging is dat ieder mens groot of klein ertoe doet" 

Wie is Marie

Mijn naam is Marie. Ik woon in op één van de mooiste plekjes van Veldhoven samen met mijn man. We hebben drie kinderen en het is vaak druk en bedrijvig in ons huis. Ik hou hiervan, geniet van mensen om me heen. Maar ik kan ook genieten van de stilte en de rust. Ik luister graag en vertel graag. Ik ben nieuwsgierig en ondernemend. Ik ben altijd in ontwikkeling en hoop steeds te mogen blijven groeien. Mijn levenslessen, soms wijs soms hard, mijn ervaringen, intens mooi en ook verdrietige, hebben me gemaakt tot waar ik nu ben. De mensen om me heen maken alles de moeite waard.

 

Wat mij raakt is het moment dat jij de mogelijkheden ziet die voor jou het verschil maken. Vaak is dat als je jezelf kunt zien en gezien voelt. Dan komt er ruimte  voor verandering, groei en ontwikkeling.

 

Jarenlang heb ik ervaring als manager trainer, docent en coach. Ik ben opgeleid tot senior coach practitioner/counselor. Daarnaast ben ik ook mindfulnesstrainer. Ik heb mijn eigen coachingpraktijk als persoonlijk coach. Dit doe ik met hart en ziel. Maar ook met veel plezier en passie. Ik kan niet anders dan dit doen op mijn eigen persoonlijke wijze, zoals ik ben.

 

Mijn overtuiging is dat ieder mens, groot of klein, ertoe doet. En dat elke stap, groot of klein, van betekenis is. Voor jezelf, je omgeving en ook in de grote context. Als coach ondersteun ik methodisch en professioneel.

Het tempo bepaal jij, de stappen maak jezelf.

 

Ik begeleid volwassenen, jong-volwassenen en kinderen. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (Nobco) en volg de ethische code die daarbij hoort (www.nobco.nl). Daarnaast ben ik geregistreerd bij SKJ (kwaliteitsregistratie kinder- en jeugdprofessional: www.skjeugd.nl) en lid van de BGN (Beroepvereniging Gewichtsconsulenten Nederland: www.gewichtsconsulenten.nl).