Wat

Kennismakingsgesprek

Je bent van harte welkom om kennis met me te maken. Vertrouwen in je coach is van wezenlijk belang. We spreken in dit gesprek door wat je vraag is en wat je verwachtingen zijn. Ik leg je uit hoe ik werk en wat ik van jou verwacht als we samen aan het werk zouden gaan. Dit gesprek is vrijblijvend.

 

Afspraak

Als je besluit om te starten met persoonlijke coaching bij PuurMarie dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

 

Intakegesprek

Hier gaan we dieper in op wat jij graag wil, wat je doel is. Wat gaat het je opleveren en hoe ziet het er dan uit voor je? Hoe kan ik je daarbij helpen? Wat heb je al gedaan, wat hielp en wat niet?

 

Traject

Hierna volgen meestal meerdere gesprekken. We werken aan de doelen die jij hebt bepaald of datgene waar jij aan wilt werken. Inzicht in patronen die je belemmeren zal helpend zijn voor je groeiproces. Normaal gesproken bestaat een traject uit 6 tot 8 gesprekken. Dit is slechts een richtlijn, soms heb je behoefte aan meer en soms aan minder gesprekken.

 

Mindfulness

Als mindfulnesstrainer kan ik gebruik maken van mindfulnesstechnieken. Daarnaast geef ik ook mindfulnesstraining. Deze 8 weekse mindfulnesstraining is gebaseerd op het Mindfulness- based Stress Reduction programma (MBSR), ontwikkeld door Jon Zabbat-Zin en is voor iedereen geschikt. Gerichte aandacht (mindful zijn) is een vaardigheid die je kunt trainen op een manier waarbij je mild en vriendelijk voor jezelf bent. Je zult meer openstaan voor de mogelijkheden die je hebt om keuzes te maken. Niet altijd te handelen vanuit de automatische piloot, maar te handelen vanuit je intentie.

Je zult bewuster en met meer aandacht voor jezelf omgaan met stressmomenten.  

 

Coaching Leefstijl

Als je beroeps gewichtsconsulent kan je ik coachen naar een gezonde leefstijl. Vanuit je aanvullende verzekering kun je hiervoor in aanmerking komen voor vergoeding.